Urmareste-ne

Archive

Biletul din Liga Campionilor (22.02.2022). Cota 2.09 din alte două optimi de finală

Cea mai tare competiție de fotbal din lume revine în această săptămână cu alte meciuri de top programate în optimile de finală. Marți avem parte de jocurile Villarreal – Juventus și Chelsea – Lille, ambele de la 22:00, ora României.

Juventus vrea un egal

Juventus are parte de o adversară destul de accesibilă în această fază a competiției, Villarreal. Gruparea din Spania este obișnuită cu Europa, dar mai mult în competiția mai puțin importantă, Europa League. De partea cealaltă, Juventus nu a lipsit niciodată de la masa bogaților, așa că ne așteptăm să forțeze o victorie încă din tur. Pentru mai multă siguranță mergem pe X2, la cota 1.55.

Chelsea câștigă sigur

Al doilea meci de pe bilet le pune față în față pe Chelsea, deținătoarea trofeului, și Lille. Londonezii sunt pe val, reușesc să joacă destul de bine și în campionat, așa că nu vedem cum pot pierde în meciul cu Lille, care nu mai este deloc echipa de anul trecut. Din acest motiv, recomandăm să pariați fără emoții 1 solist,la cota 1.35.

Împreună, cele două meciuri puse pe același bilet oferă o cotă totală 2.09, care poate dubla o sumă importantă de bani în seară de marți. Cele două meciuri pot fi urmărite live la DigiSport și se poate paria și live pe Superbet.ro, unde oferta este mai mult decât atrăgătoare pentru pronosticurile din timpul jocului.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate