Urmareste-ne

Archive

Biletul din Ligue 1, runda 1. Favoritele ne aduc profit

Biletul din Ligue 1 runda 1. Favoritele ne aduc profit, într-un weekend în care avem parte de un debut important de campionat.

Biletul din Ligue 1 runda 1. Favoritele ne aduc profit

  • Deschidem biletul cu jocul dintre Lyon și Brest, unde ne așteptăm ca gazdele să debuteze în noul sezon cu o victorie. Pentru acest lucru, primim cota 1.34.
  • Continuăm cu celălalt meci al zilei din Ligue 1, Troyes – PSG, unde favorita este cotata cu 1.33. Parizienii au pierdut titlul anul trecut și acum nu mai au voie să facă pași greșiți.

Biletul din Ligue 1 runda 1. Favoritele ne aduc profit

  • Ne mutăm la meciul dintre Bordeaux – Clermont, unde ne așteptăm să vedem cel puțin două goluri marcate. Cota pentru acest pariu este 1.34.
  • Metz – Lille este un meci foarte echilibrat, așa că este foarte greu să alegem o favorită. Pentru acest meci mergem pe 12, la cota 1.32.
  • Împreună, toate meciurile de pe bilet oferă o cotă totală de 3.15.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate