Urmareste-ne

Archive

Biletul din play-out, etapa 5. Cele patru partide de aduc 1333 de lei!

Biletul din play-out, etapa 5. Situaţia din Liga 1, zona de play-out este cât se poate de complicată. Din cele 8 echipe, numai Viitorul stă liniştită în acest moment, celelalte 7 fiind despărţite de maximum 5 puncte. Asta înseamnă că oricare dintre ele luptă acum pentru evitarea retrogradării.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

FC Voluntari e pe val

Biletul din play-out, etapa 5. FC Voluntari – Poli Iaşi, duminică, 13:00. Ilfovenii, locul 9, sunt performerii play-out-ului de la reluarea campionatului. Au jucat cu Academica (3-0) şi la Sepsi (2-1), fiind singura echipă cu maximum de puncte. Mai mult, au 5 victorii şi 2 egaluri în ultimele 7 partide. La polul opus, Poli Iaşi a pierdut ambele etape de la revenire, 1-2 la Viitorul şi 0-1 cu Academica, şi au ajuns pe ultimul loc. „PSF 1” are cota 1,76.

Dinamo are multe probleme

Biletul din play-out, etapa 5. Dinamo – Sepsi, duminică, 17:00. „Câinii” sunt la primul meci oficial, după problema COVID-19. Problemele s-au ţinut lanţ la Dinamo, vânzarea clubului, neplata jucătorilor şi refuzul lor de a juca un amical sunt cele mai recente. Mai mult, ultimele trei partide au fost înfrângeri. Fără nici un meci până acum, Dinamo e penultima. Sepsi e a doua în play-out, după Viitorul. A făcut un singur punct de la reluare, dar măcar a jucat şi s-a antrenat corespunzător. „X2” are cota 1,73.

Directele au fost spectaculoase până acum

Biletul din play-out, etapa 5. Clinceni – Chindia, luni, 17:00. Cele două sunt la egalitate de puncte, dar cei de la Târgovişte au un meci în minus. În sezonul regular, Academica a câştigat ambele directe, care au fost spectaculoase: 3-1 „acasă” şi 5-2 „afară”. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,46.

Viitorul e echipa mai bună

Biletul din play-out, etapa 5. Viitorul – Hermannstadt, luni, 20:00. Echipa lui Hagi a pierdut în etapa precedentă la Chindia o partidă care a ridicat semne de întrebare. Viitorul are 7 puncte peste urmăritoare, dar e greu de crezut că se va împiedica de două ori consecutiv. Sibienii au jucat doar la Sepsi şi au remizat 1-1. Formaţia ardeleană şi-a schimbat recent conducerea, lucru ce pare a fi bulversat puţin echipa. „Peste 1,5 goluri Viitorul” are cota 1,78.

Biletul din play-out, etapa 5

Agenții autorizate