Urmareste-ne

Archive

Biletul din preliminariile CM 2022. Peste 800 de lei din 4 partide

Biletul din preliminariile CM 2022. Cursa pentru calificarea în Qatar începe astăzi. Sunt meciuri multe, unele echilibrate, altele cu o formaţie favorită şi altele în care se pune exclusiv problema scorului. Noi am ales 4 partide, pentru un câştig de peste 800 de lei.

Belgia pe prima în clasamentul FIFA

Biletul din preliminariile CM 2022. Belgia – Ţara Galilor, miercuri, 21:45, grupa E. Gazdele sunt echipa de pe locul 1 mondial, înaintea campioanei mondiale Franţa şi a Braziliei. În ultimele 50 de jocuri, oficiale şi amicale, a pierdut doar 3 şi a mai bifat 7 remize. Pe teren propriu, au câştigat toate partidele oficiale din ultimii 5 ani. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,55.

Ultimul meci direct a fost 7-1

Biletul din preliminariile CM 2022. Franţa – Ucraina, miercuri, 21:45, grupa D. La ultima întâlnire, un amical din octombrie 2020, Franţa s-a impus cu un incredibil 7-1. Acum, într-o grupă cu Bosnia, Kazahstan şi Finlanda, cele două sunt principalele favorite, iar clasamentul final ar putea fi decis tocmai de confruntările directe. Gazdele au prima şansă în faţa unei Ucraine care a pierdut 6 din precedentele 7 meciuri. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,82.

România are nevoie de cele 3 puncte

Biletul din preliminariile CM 2022. România – Macedonia de Nord, joi, 21:45, grupa J. Cu sau fără Mirel Rădoi, care aşteaptă două teste negative pentru a putea sta pe bancă, România trebuie să ia cele 3 puncte în primul meci din preliminarii. Până acum, în meciurile oficiale, naţionala a câştigat de fiecare dată, dar a pierdut ultimul joc, un amical, în 2010. Chiar dacă macedonenii vor juca la Euro, chiar la Bucureşti, România este echipa mai bună. „1 solist” are cota 1,72.

Câte dă Anglia?

Biletul din preliminariile CM 2022. Anglia – San Marino, joi, 21:45, grupa I. Nu se pune problema câştigătoarei sau a posibilităţii unei remize. Anglia va învinge fără emoţii. Singura necunoscută e scorul. San Marino, de obicei, ia multe. În ultimele două vizite în Anglia a cedat 0-5 de fiecare dată. „Sub 7,5 goluri” are cota 1,72.

Biletul din preliminariile CM 2022

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii