Urmareste-ne

Archive

Biletul din preliminariile CM2022, etapa 3. Patru jocuri pentru 800 de lei

Biletul din preliminariile CM2022, etapa 3. Ultima din cele trei etape programate în această fereastră de preliminarii se va juca marţi şi miercuri. E un prilej foarte bun să încercăm să ne sporim bugetul şi de aceea am ales 4 meciuri care ne pot aduce nu mai puţin de 800 de lei.

Turcia are un start perfect de campanie

Biletul din preliminariile CM2022, etapa 3. Turcia – Letonia, marţi, 21:45, grupa G. Turcii au început perfect campania, cu victorii clare la două dintre contracandidate: 4-2 cu Olanda şi 3-0 în Norvegia. De partea cealaltă, Letonia a pierdut primele două jocuri, 1-2 cu Muntenegru şi 0-2 cu Olanda. Diferenţa de valoare e net în favoarea gazdelor, care au demonstrat şi un apetit ofensiv deosebit. „Peste 2,5 goluri Turcia” are cota 1,54.

Dacă nu câştigă, Norvegia îşi compromite şansele

Biletul din preliminariile CM2022, etapa 3. Muntenegru – Norvegia, marţi, 21:45, grupa G. În aceeaşi grupă, Muntenegru a început, de asemenea, cu două victorii, si e pe locul secund, la golaveraj. Norvegia e pe 4, tot la golaveraj în spatele Olandei, ambele cu 3 puncte din două meciuri. Situaţia nordicilor se poate complica foarte tare. Dacă pierd acest meci, norvegienii vor fi la şase puncte de lider, fie că se va numi Muntenegru sau Turcia. Iar Olanda s-ar distanţa şi ea la 3 puncte, pentru că are meci uşor cu Gibraltar. Singura variantă pentru Haaland şi colegii lui este să ia 3 puncte. „2 solist” are cota 1,90.

România are nevoie de victorie

Biletul din preliminariile CM2022, etapa 3. Armenia – România, miercuri, 19:00, grupa J. Gazdele, pentru prima dată în istoria lor, au început o campanie cu două victorii. Sunt la egalitate cu Germania la şefia grupei, după 1-o cu Liechtenstein şi 2-0 cu Islanda. România, în schimb, a tremurat cu Macedonia de Nord, după ce a fost egalată la 2 într-un singur minut, dar Ianis Hagi a adus cele 3 puncte cu un gol în minutul 86. Apoi, cu Germania, Niţă a fost îngerul păzitor, limitând scorul la 0-1. Trupa lui Rădoi a arătat destul de bine, iar Armenia nu e Germania. La precedentele preliminarii pentru CM2018, cu Daum pe bancă, România a câştigat 5-0 în Armenia şi 1-0 la Bucureşti. „2 solist” are cota 1,90.

Numai Franţa a câştigat în grupa D

Biletul din preliminariile CM2022, etapa 3. Bosnia şi Herţegovina – Franţa, miercuri, 21:45, grupa D. Fran’a este singura echipă din această grupă care a câştigat până acum, toate celelalte meciuri fiind remize. După 1-1 acasă cu Ucraina, a bătut cu 2-0 în Kazahstan şi s-a instalat în fruntea clasamentului. Bosnia are un singur meci, 2-2 în Finlanda în prima etapă, pentru că în cea de-a doua a stat. Favoriţi sunt oaspeţii, campionii mondiali en-titre, care au câştigat şi la ultima vizită în Bosnia. Se întâmpla în preliminariile pentru Euro 2012, 2-0 pentru „cocoşi”. „2 solist” are cota 1,45.

Biletul din preliminariile CM2022 – etapa 3

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii