Urmareste-ne

Archive

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (7 septembrie 2021). 4.000 de lei din trei grupe

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (6 septembrie 2021). Lupta pentru un loc la Mondialul din Qatar continuă, iar marţi se joacă în grupele A, D, F, G şi H. Vă propunem un bilet care are câştig potenţial de peste 4.000 de lei cu tot cu bonusuri. Avem şapte pronosticuri, din primele trei grupe amintite.

Grupa A: Serbia şi Portugalia, luptă la golaveraj de la distanţă

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (6 septembrie 2021). În grupa A, Serbia şi Portugalia se luptă pentru primul loc, iar golaverajul e singurul care le desparte momentan. Sârbii sunt în avantaj, aşa că Ronaldo şi ai lui au nevoie să forţeze puţin. În meciul precedent, cu Irlanda, le-a trecut glonţul pe la ureche, dar Cristiano a întors de la 0-1 şi, cu o dublă, a adus trei puncte în prelungiri. Portugalia joacă în Azerbaidjan, de la 19:00, şi mizăm pe trei goluri ale oaspeţilor (cotă 1,80), deşi terenul e unul greu. Serbia evoluează în Irlanda, de la 21:45, o echipă aflată la egalitate cu azerii (un punct în patru meciuri), şi porneşte ca favorită. Pentru siguranţă, alegem „PSF 2”, la cotă 1,85.

Grupa D: mizăm pe goluri în grupa remizelor

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (6 septembrie 2021). În grupa D, grupa remizelor, Franţa e marea favorită, dar a dezamăgit până acum. Din 10 meciuri în această grupă, 7 s-au terminat la egalitate, iar Franţa şi Finlanda sunt singurele cu victorii, în timp ce Bosnia şi Kazahstan sunt cele care au pierdut. În această etapă, se întâlnesc primele două şi ultimele două, de la 21:45. Francezii au 9 puncte din 5 meciuri, finlandezii, 5 din 3 partide. Bosnia şi Kazahstan au câte două puncte, dar exiugoslavii au un meci mai puţin decât adversarii. Ambele dueluri sunt premiere în această grupă. Mizăm pe „2-4 goluri” la Franţa – Finlanda (cotă 1,55) şi „peste 1,5 goluri Bosnia” (cotă 1,55), pe teren propriu, contra kazahilor.

Grupa F: Danemarca, parcurs perfect

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (6 septembrie 2021). Închidem biletul cu meciurile din grupa F. Austria – Scoţia, Insulele Feroe – Moldova şi Danemarca – Israel încep de la 21:45. Toate cele 3 partide sunt între vecini de clasament. Danemarca a câştigat tot şi nu a luat gol până acum. Să bată Israelul într-un meci cu minim două goluri n-ar surprinde pe nimeni, iar cota pentru asta e de 1,47. Austria şi Scoţia trag la locul secund, ocupat acum de Israel. Cine câştigă meciul direct, are şansa de a termina pe loc de baraj. În tur, a fost 2-2 şi ne aşteptăm să se marcheze şi acum, astfel că am luat GG, la cotă 2,05. În ultimul joc, Insulele Feroe şi Moldova (1-1 în tur) e o confruntare echilibrată. „Peste 1,5 goluri” are cota 1,62.

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (6 septembrie 2021)

Biletul din preliminariile europene pentru CM 2022 (6 septembrie 2021)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate