Urmareste-ne

Archive

Biletul din preliminariile Ligii Campionilor. Pariem și pe CFR Cluj!

keseru, ludogoret
keseru, ludogoret

Biletul din preliminariile Ligii Campionilor. Pariem și pe CFR Cluj! În timp ce avem parte de semifinale în Ligă, au început deja și preliminariile. Primul meci de pe bilet este programat la ora 19:00, ultimul la ora 22:00.

Biletul din preliminariile Ligii Campionilor. Pariem și pe CFR Cluj!

Molde are parte de un meci destul de ușor în primul tur din preliminariile UCL, împotriva celor de la Kuopio. Norvegienii formează o echipă mai puternică, așa că ne așteptăm să vedem o victorie clară, la cota 1.36.

Al doilea meci de pe bilet care ne-a atras atenția este cel dintre Maccabi Tel Aviv și FK Riga, unde avem cota 1.38 pentru gruparea din Israel să câștige, respectiv să se califice în următorul tur preliminar.

Biletul din preliminariile Ligii Campionilor. Pariem și pe CFR Cluj!

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Floriana și CFR Cluj, unde campioana României joacă împotriva campioanei din Malta.

Închidem biletul cu jocul dintre Buducnost Podgorica și Ludogoreț Razgrad, unde avem cota 1.36 pentru victoria oaspeților.

Împreună, cele patru meciuri din primul tur preliminar al Ligii Campionilor oferă o cotă totală de 3.01, care, cu o miză de 100 de lei, aduc împreună un profit de 200 de lei cu meciuri foarte dezechilibrate.

Meciurile merg pariate și single, însă suntem de părere că merită încercat și un pariu combo de acest gen, care strânge o cotă mai mare.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare