Urmareste-ne

Archive

Biletul din Premier League 3-4 aprilie 2021. S-a întors spectacolul!

Biletul din Premier League 3-4 aprilie 2021. S-a întors spectacolul! Ne așteptăm să avem parte de un weekend plin de goluri în Anglia, în meciurile de top programate sâmbătă și duminică.

Biletul din Premier League 3-4 aprilie 2021. S-a întors spectacolul!

  • Runda este deschisă de un meci foarte dezechilibrat, care le pune față în față pe Chelsea și West Brom, unde mergem fără emoții pe victoria gazdelor, la cota 1.24.
  • Continuăm cu Leeds – Sheffield United, unde gazdele sunt favorite, dar noi alegem să mergem pe o cotă mai mare, 1.95, pentru pronosticul GG.

Biletul din Premier League 3-4 aprilie 2021. S-a întors spectacolul!

  • Manchester United – Brighton este duelul unde gazdele sunt favorite și ne așteptăm să vedem o victorie clară a diavolilor, cota pentru 1 solist fiind 1.70.
  • Închidem biletul cu partida dintre Newcastle și Tottenham, unde minimum trei goluri înscrise oferă o cotă totală de 1.85.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare