Urmareste-ne

Archive

Biletul din Serie A (8 iulie 2020). 3,74 pentru două partide cu miză

Biletul din Serie A (8 iulie 2020). Pentru astăzi, am ales două dintre cele 6 partide de Serie A programate în etapa 31. Avem meciuri cu miză, de la ambele capete ale clasamentului. Mizăm pe nevoia de puncte a gazdelor în ambele dispute şi adunăm o cotă totală de 3,74.

Genoa aşteaptă salvarea de la retrogradare

Biletul din Serie A (8 iulie 2020). Genoa – Napoli începe la 20:30. Gazdele sunt implicate în lupta de la retrogradare, ocupând locul 18, primul ce duce în B. Deasupra lor, Lecce are 28 de puncte, după victoria surprinzătoare în faţa lui Lazio, aşa că un succes azi, ar duce-o pe Genoa din nou în afara pericolului. Napoli e pe 7, dar e deja calificată în Europa, după ce a câştigat Cupa. La locurile de Champions League nu mai are nicio şansă, aşa că poate considera că şi-a îndeplinit obiectivul şi nu mai are pentru ce juca. „1X” are cota 2,35.

Roma vrea în Europa

Biletul din Serie A (8 iulie 2020). De la 22:45, se joacă AS Roma – Parma. Dacă meciul precedent avea implicaţii la retrogradare, acesta e important pentru accesul în cupele europene. Roma a căzut pe 6, la limită, după victoria Milanului în faţa liderului Juventus, dar poate reveni pe 5 cu un rezultat similar contra Parmei. Oaspeţii sunt pe 12, la jumătatea clasamentului, departe de tentaţia Europei, dar şi de calvarul retrogradării. E, dacă vreţi, în situaţia lui Napoli, nemaiavând vreun obiectiv imediat. Ambele echipe vin după 3 înfrângeri consecutive, dar, credem noi, Roma va sparge această serie. „1 solist” are cota 1,59.

Biletul din Serie A (8 iulie 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii