Urmareste-ne

Archive

Biletul din snooker (1 august 2020). Câştig de 250 de lei din prima sesiune

Biletul din snooker (1 august 2020). Duminică, 2 august, de la 12:00, încep două partide interesante la Campionatul Mondial de Snooker, de la Crucible. Neil Robertson îl înfruntă pe Liang Wenbo, iar Yan Bingtao joacă împotriva lui Elliot Slessor.

Robertson e favorit

Biletul din snooker (1 august 2020). Neil Robertson – Liang Wenbo este o confruntare între ocupaţii locurilor 2 şi 34 în clasamentul mondial. Evident, australianul Robertson porneşte favorit. De altfel, el s-a impus în ultimele 4 întâlniri directe. Robertson are un titlu de campion mondial în palmares, plus alte 17 turnee câştigate, pe când Wenbo a reuşit să se impună doar la Openul englez din 2016. „Robertson câştigă prima sesiune (frame-uri 1-8)” are cota 1,53.

Slessor, la prima apariţie la CM

Biletul din snooker (1 august 2020). Situaţia din meciul precedent se repetă şi la Yan Bingtao – Elliot Slessor. Chinezul este pe locul 16, în timp ce adversarul lui se găseşte abia pe 70. Bingtao a început sezonul câştigânt Mastersul de la Riga, primul trofeu din cariera lui. E la cel mai bun an din carieră, cu sferturi la UK Championship şi la Openul Galez, dar şi o finală la Players Championship, pierdută în faţa numărului 1 mondial, Judd Trump. Slessor nu a urcat niciodată mai sus de locul 68. Apogeul carierei este semifinala de la Openul Irlandei de Nord, în 2017. Este pentru prima dată pe tablou principal de la Campionatul mondial. „Liang Wenbo câştigă prima sesiune (frame-uri 1-8)” are cota 1,67.

Biletul din snooker (1 august 2020)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare