Urmareste-ne

Archive

Biletul din tenis 12 noiembrie 2019. Ce pariază lumea la Turneul Campionilor

Federer

Biletul din tenis 12 noiembrie 2019. Ce pariază lumea la Turneul Campionilor, ultimul turneu important din calendarul anului 2019 în tenis. Astăzi intră pe teren doi dintre cei mai importanți jucători din circuit, Djokovic și Federer.

Biletul pe goluri din 11 noiembrie 2019

Începem cu partida dintre Djokovic și Thiem, cei doi câștigători din primele meciuri. Sârbul a început exact cum se aștepta toată lumea, în forță, și s-a impus cu doar trei game-uri pierdute în fața lui Berrettini. Acum, stă liniștit pe primul loc în grupă, iar dacă se impune și în fața lui Thiem nu are nicio emoție pentru calificare, chiar dinainte de meciul eveniment cu Roger Federer din ultima etapă. De partea cealaltă, Thiem a demonstrat că vrea să arate că este în formă, reușind să se impună tot în două seturi în fața lui Roger Federer. Acum, austriacul vrea să obțină măcar un set, care îi va da șanse mai mari la calificare. Cu toate acestea, statistica arată că Djokovic are mereu meciuri ușoare cu Thiem, având 8-2 la general. Acum, mizăm pe un nou succes, la handicap.

Cota supremă la Federer – Berrettini

La meciul dintre Federer și Berrettini mergem pe maximum 21 de gameuri în meci, deoarece ne așteptăm la elvețianul să forțeze o victorie pentru a păstra șanse la calificarea în semifinalele competiției.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare