Urmareste-ne

Archive

Biletul din tenis, 27 aprilie 2020. Două ponturi pe turneele din Rusia ne aduc profit

Biletul din tenis, 27 aprilie 2020. Două ponturi pe turneele din Rusia ne aduc profit. Pentru că astăzi oferta la pariuri nu este bogată nici măcar în evenimente e-Sports, mizăm pe două dueluri de la Rusia – Liga Pro și Rusia – Spring Tour.

Biletul din tenis, 27 aprilie 2020

  • Prima partidă de pe biletul din tneis, 27 aprilie 2020, este cea dintre M.Lunkin – M.Geraskin, ce se dispută de la ora 20:00. Lunkin are două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, în timp ce adversarul său s-a impus o singură dată tot în precedentele cinci confruntări disputate. Pariul nostru pentru acest duel este 1, la o cotă de 1,72.

 Două ponturi pe turneele din Rusia ne aduc profit

  • Ultimul meci de pe biletul pe tenis din 27 aprilie 2020 de dispută de la ora 22:30 și îi pune față în față pe S.Susha – D.Ermalinsky. Cota pe care pariem de această dată este ceva mai mică față de precedenta, 1,53 pentru 1. Susha este mult mai în formă decât adversarul său, are două victorii în ultimele trei partide, în timp ce Ermalinsky a reușit să obțină una singur. Acesta este și motivul pentru care pariem pe primul.
Biletul din tenis, 27 aprilie 2020

Biletul din tenis, 27 aprilie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii