Urmareste-ne

Archive

Biletul din tenis 6 ianuarie 2020. Favoriții se pregătesc de Australian Open

Rafa Nadal

Biletul din tenis 6 ianuarie 2020. Favoriții se pregătesc de Australian Open, primul Grand Slam al anului, iar azi jucăm pe Djokovic și Nadal. Cei doi participă la ATP Cup, în Australian, în sală.

Biletul din tenis, 6 ianuarie

  • Primul meci care ne-a atras atenția este cel dintre Nadal și Cuevas, din ATP Cup. Spaniolul a jucat deja un meci în această competiție și s-a impus cu 2-0 la seturi în fața lui Basilashvili, iar acum întâlnește un jucător din Uruguay care nu este în cea mai bună formă.
  • De partea cealaltă, Cuevas a fost învins în primul meci din 2020, 0-2 cu Nishioka din Japonia, așa că șansele să obțină o victorie cu Nadal sunt minime.
  • Este al șaselea meci direct dintre cei doi jucători, iar până acum scorul este 4-1 în favoarea spaniolului. Ultima oară s-au întâlnit în 2017, în sala la Paris, când Nadal s-a impus cu 2-1 la seturi. Acum, ne așteptăm din nou la un meci mai lung.

Biletul din tenis, 6 ianuarie

  • Al doilea meci pe care l-am ales îi pune față în față pe Djokovic și Monfils, tot în ATP Cup.
  • Sârbul s-a impus în primul meci din 2020, 2-0 la seturi cu Anderson, din Africa de Sud, după o partidă în care a jucat foarte solid.
  • De partea cealaltă, Monfils s-a impus fără mari probleme în fața necunoscutului Garin, din China.
  • Djokovic și Monfils s-au întâlnit de 17 ori și tot de atâtea ori s-a impus sârbul. Acum, ne așteptăm la un meci mai strâns, cu cel puțin 21 de gameuri jucate, la cota 1.87.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii