Urmareste-ne

Archive

Biletul e-Sports League of Legends din 26 aprilie 2020. Cotă 2,46 din două pariuri

Biletul e-Sports League of Legends din 26 aprilie 2020. Facem din nou super profit și mizăm pe Vivo Keyd – KaBuM! e-Sports și Flamengo eSports – INTZ e-Sports. Tichetul de ieri a fost câștigător și ne-a adus peste 150 de lei în plus pe lângă banii pariați inițial.

Biletul e-Sports League of Legends din 26 aprilie 2020

  • Astăzi încercăm să facem din nou profit după ce biletul de ieri a ieșit verde. Primul meci pe care mizăm este cel dintre Vivo Keyd – KaBuM!, care se dispută de la ora 21:00. Gazdele se află pe prima poziție în clasament, la patru puncte distanță de adversarii de astăzi și sunt favorite să se impună. De partea cealaltă, oaspeții se află și ei într-o formă excelentă, cu cinci victorii din cinci posibile, însă nu credem că vor câștiga din nou. Mizăm pe Vivo Keyd.

Cotă 2,46 din două pariuri

  • Ultimul duel are loc la ora 22:00 și le pune față în față pe Flamengo eSports – INTZ e-Sports. Gazdele ocupă poziția secundă, la două puncte în spatele celor de la Vivo Keyd și sunt și ele favorite să se impună. În schimb, oaspeții sunt penultimii în clasament, cu patru victorii mai puțin decât adversarii de astăzi și au șanse mici să obțină victoria. Ne bazăm pe echipa mai bună și pariem 1 .
Biletul e-Sports League of Legends din 26 aprilie 2020

Biletul e-Sports League of Legends din 26 aprilie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii