Urmareste-ne

Archive

Biletul e-Sports League of Legends din 27 aprilie 2020. Cotă bombă din trei pariuri

Biletul e-Sports League of Legends din 27 aprilie 2020. Ți-am pregătit o cotă bombă din pariuri pe trei dueluri, două dintre care două extrem de echilibrate. Meciurile ce alcătuiesc tichetul sunt: Team oNe eSports – Santos e-Sports, RED Canids – Havan Liberty Gaming și Falkol – Intergalaxy Tigers Gaming.

Biletul e-Sports League of Legends din 27 aprilie 2020

  • Așa cum vă spuneam și mai sus, avem două meciuri extrem de echilibrate. Pe 28 aprilie, de la ora 03:00, Team oNe eSports o întâlnește pe Santos e-Sports, iar o oră mai târziu RED Canids se duelează cu Havan Liberty Gaming. Cu toate că gazdele și oaspeții de la ambele partide sunt de valoare apropiată, tipul de pariu ales este 1 la amândouă, mergem pe forma de moment mult mai bună. 

Cotă bombă din trei pariuri

  • Ultimul duel ce alcătuiește cota bombă la pariuri este cel dintre Falkol – Intergalaxy Tigers Gaming, de la ora 05:00. De această dată, bookmakerii ne oferă o favorită clară. 1,20 este cota ca gazdele să se impună, acesta fiind și pariul nostru.
Biletul e-Sports League of Legends din 27 aprilie 2020

Biletul e-Sports League of Legends din 27 aprilie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii