Urmareste-ne

Archive

Biletul e-Sports League of Legends din 28 aprilie 2020. Dublăm banii cu pariurile zilei

Biletul e-Sports League of Legends din 28 aprilie 2020. Dublăm banii cu pariurile zilei. Mizăm pe două dueluri LOL pentru profit. Invictus Gaming – FunPlus Phoenix și Intergalaxy Tigers – Havan Liberty Gaming sunt cele două partide ce compun tichetul de astăzi.

Biletul e-Sports League of Legends din 28 aprilie 2020

  • Unul din duelurile de pe biletul e-Sports League of Legends din 28 aprilie 2020 este cel dintre Invictus Gaming – FunPlus Phoenix și este și cel care are cea mai mare cotă. Acesta se dispută miercuri, de la ora 12:00. Cele două echipe se luptă pentru locul trei în LoL Pro League din China, după ce au fost eliminate fără drept de apel în semifinalele competiție. Gazdele de astăzi se află totuși într-o formă mai bună și au patru meciuri câștigate înainte de ultimul eșec, în timp ce oaspeții au mai pierdut o dată în ultimele cinci confruntări.

Dublăm banii cu pariurile zilei

  • Pariul nostru merge pe victoria celor de la Invictus Gaming. Ultimul duel se dispută tot miercuri, dar ceva mai devreme, la ora 05:00, și le pune față în față pe Intergalaxy Tigers – Havan Liberty Gaming. Oaspeții sunt favoriți cerți și au cotă 1,20 pentru victorie. Pe victoria lor mergem și noi.
  • Așadar, ne dublăm banii cu aceste două pariuri ale zilei.
Biletul e-Sports League of Legends din 28 aprilie 2020

Biletul e-Sports League of Legends din 28 aprilie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii