Urmareste-ne

Archive

Biletul eSports din 21 martie 2020. Trei meciuri de CS:GO

Biletul eSports din 21 martie 2020. Trei meciuri de CS:GO, de la ESL Pro Legue, una dintre cele mai puternice competiții de genul la acest joc. Partidele sunt programate sâmbătă la orele 15:25, 19:00, respectiv 23:00.

Biletul eSports din 21 martie 2020

Toate cele trei dueluri sunt foarte dezechilibrate, iar cotele sunt pe măsură. Primul duel, care le pune față în față pe BIG și pe Complexity, are ca favorită prima echipă, cotată cu 1,59 pentru un succes. Acest pronostic este cel pe care l-am ales și noi pe biletul nostru.

Trei meciuri de CS:GO

Celelalte dueluri de pe bilet sunt mult mai dezechilibrate, așa că la duelul dintre Natus Vincere și forZe mergem pe 1 solist, la cota 1,27, iar seara, de la 23:00, pariem pe Fnatic în duelul cu North.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii