Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Biletul etapei 8 din SuperLiga cu SuperGigi

Biletul etapei 8 din SuperLiga cu SuperGigi
Biletul etapei 8 din SuperLiga cu SuperGigi

SuperGigi şi-a prezentat, ca în fiecare vineri, la Fanatik SuperLiga, emisiunea moderată de Horia Ivanovici, ponturile pentru weekendul 12-14 mai. Începem cu Biletul etapei 8 din SuperLiga, pe care SuperGigi a obţinut o cotă totală puţin peste 1100, din 7 solişti şi un GG. Dar vedeţi mai jos biletul, pe care îl puteţi replica din SuperSocial sau folosind codul 8930-SA7200. Nu rataţi nici biletul de bani pe jos!

SuperGigi: „Nu există alt pariu la Rapid – Sepsi”

„FC Voluntari – FC Botoşani, X solist. Nici nu mai stau să mă gândesc. Mai puţin stau să mă gândesc la Rapid – Sepsi, 1 solist. Nu există alt pariu. Rapid are şansă la locul 3, să nu ziceţi că nu v-am spus.

Petrolul – Hermannstadt, 2 solist. Facem un bilet foarte frumos pe SuperLiga. U Cluj – Chindia, 1 solist, dar nu prea-mi place meciul acesta.

U Craiova – Farul, 2 solist. Dacă tot am zis că o să ia Farul campionatul, trebuie să câştige şi meciurile astea grele. (n.r. – ironic) Mi-a ieşit greu 1 solist Farul – Rapid, 7-2…

Luna mai e Burning Hot cu 259 rotiri gratuite. Profită şi tu!

Mioveni – UTA Arad… UTA şi Mircea Rednic au rămas în zona Piteştiului după egalul dramatic de la FC Argeş. Au avut 2-0 şi cu SuperAvantaj, a ieşit pariul pe victorie. Iau Mioveni – UTA 2 solist, deşi… De fapt nu, mă răzgândesc, iau ambele echipe marchează. E o cotă de 2,60.

Craiova lui Mititelu cu FC Argeş, 1 solist. Şi FCSB – CFR Cluj, 1 solist. Ca să meargă ele (n.r. Farul şi FCSB) şi celelalte să se bată la Conference.

Am setat aici un pariu 48 de lei. Nu contează miza, oricum, dacă voi vreţi să repetaţi biletul, puneţi cât vreţi. Îl plasez cu 48 de lei. Acesta e biletul pe SuperLiga, pe care l-am analizat şi l-am întors pe toate feţele.

Nu-l mai explic, să nu lungim emisiunea, dar aşa o simt!”, a spus SuperGigi în emisiunea Fanatik SuperLiga din 12 mai 2023, pe care o puteţi urmări dând un click pe acest link.

Biletul etapei 8 din SuperLiga cu SuperGigi

Biletul etapei 8 din SuperLiga cu SuperGigi

Pariază biletul etapei 8 din SuperLiga cu SuperGigi la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate