Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (01.05.2022). Facem bani cu tenisul și hocheiul

Garbine Muguruza

Pentru biletul de extrafotbal de duminică, 01.05.2022, am selectat două partide, din tenis și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 444 de lei, la final de weekend. Spor la bani!

Garbine Muguruza este favorită

Angelina Kalinina și Garbine Muguruza se înfruntă pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Madrid. În turul anterior, ucraineanca a învins-o pe Sloane Stevens (7-5, 6-4), în timp ce iberica a dispus de Ayla Tomljanovic (7-5, 6-0). Mizăm pe Garbine Muguruza, care este motivată să obțină o performanță remarcabilă la acest Masters, în fața propriilor suporteri. “Garbine Muguruza câștigă” are cotă 1.62.

Miza pe EV Zug

EV Zug și ZSC Lions se întâlnesc în finala Campionatului Național de Hochei din Elveția. Se joacă după sistemul cel mai bun din 7 meciuri. În prezent, scorul este 3-3. Interesant este că ZSC Lions a condus cu 3-0, toate victoriile fiind obținute la limită, însă EV Zug a revenit și a câștigat lejer următoarele trei partide. Astfel s-a ajuns la meci decisiv, unde EV Zug pornește ca favorită. Gazdele intră în partidă cu moralul ridicat, dar și cu fanii alături. EV Zug câștigă” are cotă 1.83.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate