Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (02.03.2022). Cu ochii pe naționala de handbal a României

În această săptămână avem meciuri de calificare la Campionatul European de handbal feminin. Ne îndreptăm spre cele două meciuri din grupa României, pentru un câștig posibil deloc de neglijat. România primește miercuri la Mioveni vizita liderului Danemarca, în derby-ul primelor două clasate. Misiune grea pentru elevele antrenorului Adi Vasile.

Danemarca, favorită în meciul de la Mioveni, cu România

România întâlnește Danemarca la Mioveni, miercuri, de la ora 18:05, în preliminariile Campionatului European de handbal feminin. „Tricolorele” au pierdut ultimele două directe, pe cea mai recentă în 2019, la 13 puncte diferență (scor 23-36). La naționala României revine Cristina Neagu, dar nu mai e jucătoarea care câștiga singură meciurile, iar adversarele au învățat să o anihileze. Danemarca n-a avut nicio problemă în grupă până acum: 39-19 cu Insulele Feroe și 27-22 cu Austria. Contra acelorași adversare, România a făcut 26-19 cu Feroe (a marcat cu 13 goluri mai puțin decât danezele) și doar egal, 33-33, cu Austria.

Înaintea meciului de la Mioveni, Danemarca e lider în Grupa a 2-a, cu 4 puncte, iar România ocupă poziția secundă, cu 3 puncte. La ediția precedentă a Europenelor, Danemarca a pierdut medaliile de bronz, obținute de Croația. Danezele au urcat însă pe treapta a treia a podiumului la Campionatul Mondial din decembrie 2021, după 35-28 în finala pentru bronz contra Spaniei. În aceste condiții și având în vedere și ultimele rezultate ale tricolorelor, va fi destul de greu pentru handbalistele lui Adi Vasile să scoată un rezultat pozitiv miercuri seara, la Mioveni. „Danemarca învinge la minim 4 goluri diferență” are cotă 1,81.

Feroe – Austria, duelul ultimelor două locuri

În celălalt meci al Grupei a 2-a de calificare se întâlnesc Insulele Feroe și Austria, de la ora 21:00. Feroe e cea mai slabă din grupă și a marcat până acum câte 19 goluri pe meci, cu Danemarca și România, fiind învinsă de ambele lejer, la diferență mare. Austria a pierdut mai strâns decât ne-am fi așteptat cu Danemarca, scor 22-27. Iar pe românce le-a ținut în șah, 33-33. Defensiva din meciul cu danezele a arătat bine, iar Feroe nu se compară ca valoare. Maxim 23 de goluri pentru insulare e foarte plauzibil. Cota pentru acest pariu este 1,81.

Biletul extrafotbal din 2 martie

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate