Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (02.04.2022). Facem bani cu baschetul și handbalul

Un meci din Liga Națională masculină de baschet și altul din prima ligă feminină de handbal alcătuiesc unul dintre biletele propuse de Betmag pentru acest final de săptămână. Iată cum puteți obține 320 de lei în weekend.

Oradea, victorii pe linie în ultimele 5 directe cu Steaua

Primul meci de pe biletul extrafotbal este din Liga Națională masculină de baschet. În etapa a 27-a, Steaua București primește sâmbătă, de la ora 20:00, vizita formației CSM Oradea. Chiar dacă în clasament par vecine de clasament (locul 7 – oaspeții, locul 8 – gazdele), asta s-a întâmplat pentru că Oradea are patru meciuri mai puțin decât adversara. Chiar și așa, sunt la egalitate de puncte, 37. Pentru meciul din etapa a 27-a, CSM Oradea e marea favorită la victorie. Totuși, orădenii preferă defensiva și meciurile mai închise. Dovada… au partidele cu cea mai mică medie de puncte din toată Liga Națională, 148,5 pe meci. De asemenea, au cea mai bună defensivă, cu o medie de 68,3 puncte încasate pe meci. Orădenii au câștigat ultimele cinci directe, iar la ultima vizită la București au învins cu 79-46, într-o demonstrație clară de forță. În meciul de sâmbătă seara mizăm pe „sub 155,5 puncte”, la cotă 1,83.

Dunărea Brăila, fără probleme la Deva

Avem și un meci din etapa a 20-a a Ligii Florilor la handbal. Sâmbătă, de la ora 18:00, CSM Deva primește pe teren propriu replica formației Dunărea Brăila. CSM Deva e codașa clasamentului, cu zero pe linie, nicio victorie, nicio remiză și niciun punct acumulat în acest sezon. Practic, Deva nu există în campionat. Pierde mereu și pierde la diferențe mari de scor. Brăila nu e cea mai bună din Liga Florilor, dar cu 9-1-9 linie de clasament e pe locul 8. N-ar trebui să aibă niciun fel de probleme la Deva, într-un meci în care ne așteptăm să înscrie de cel puțin 30 de ori. În tur, a fost 32-20 pentru Dunărea. „Minim 30 de goluri oaspeții” are cotă 1,75.

Biletul extrafotbal (02.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate