Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (02.05.2022). Simona Halep, în formă la Madrid

Pentru biletul de extrafotbal de luni, 02.05.2022, am selectat două partide, din tenis și volei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 406 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

COTA ZILEI: 3,25 LA FCSB – FC ARGEŞ

Simona Halep câștigă!

După mai multe săptămâni de pauză, Simona Halep a revenit pe teren și, în prezent, participă la turneul WTA de la Madrid. Până acum, ex-liderul WTA a arătat o formă excelentă, în tururile anterioare eliminând pe Shuai Zhang și Paula Badosa, fără să piardă vreun set. În turul 3 al Mastersului, Simona Halep o întâlnește pe Cori Gauff, pe care a învins-o lejer în precedentele două dispute directe (6-3, 6-4 / 6-3, 6-3). Mizăm pe sportiva noastră, în special datorită experienței, dar și formei de moment. “Simona Halep câștigă în două seturi” are cotă 1.91.

BILETUL ZILEI: două meciuri îţi triplează banii!

Fenerbahce e favorită

Arkas Spor și Fenerbahce se înfruntă în play-off-ul Ligii 1 de volei masculin din Turcia. Miza este locul 3. Se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Prima partidă a fost câștigată de Fenerbahce, 3-0 la seturi. Mizăm pe galben-verzi, clar formația mai valoroasă și determinată să tranșeze cât mai rapid disputa în favoarea ei. Fenerbahce s-a impus în fiecare dintre ultimele cinci meciuri directe cu Arkas Sport. Anticipăm că va obține victoria și luni. Fenerbahce câștigă” are cotă 1.42.

Biletul extrafotbal (02.05.2022)

Biletul extrafotbal (02.05.2022)

PONTUL ZILEI: 1,81 în Port Vale – Newport, la promovare

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate