Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (02.07.2022). Ne triplăm banii la Wimbledon

Simona Halep se întâlnește pentru prima oară pe iarbă cu Magdalena Frech

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a ajuns în turul al treilea. În competiția masculină, Rafael Nadal îl întâlnește pe italianul Lorenzo Sonego, iar la feminin suntem cu ochii pe Simona Halep, care are meci cu poloneza Magdalena Frech. Cele două meciuri de la Wimbledon alcătuiesc biletul extrafotbal propus de Betmag pentru sâmbătă, 2 iulie, iar cu o miză de 100 de lei vă puteți tripla investiția. Iată ce trebuie să pariați pentru un câștig potențial de aproape 300 de lei.

Mizăm pe Rafael Nadal în turul 3 la Wimbledon

Deschidem biletul cu un meci de pe tabloul masculin de simplu, între italianul Lorenzo Sonego (locul 54 ATP) și spaniolul Rafael Nadal (4 ATP). Pentru Sonego, drumul de la Londra se dezvoltă bine. Mai întâi, a izbândit într-o luptă dificilă de cinci seturi cu Denis Kudla, apoi l-a învins cu ușurință pe Hugo Gaston. Italianul continuă să facă totuși un număr mare de erori neforțate și, în scurt timp probabil că va fi nevoit să-și facă bagajele. Lorenzo nu este deloc pregătit pentru teste de forță cu adevărat serioase. Iar un meci cu Rafael Nadal este un astfel de test.

Spaniolul nu s-a acomodat însă întrutotul cu suprafață de iarbă, dar se numără printre favoriții turneului londonez. În tururile anterioare, a cedat câte un set în meciurile cu argentinianul Francisco Cerundolo și lituanianul Ricardas Berankis. Cu toate acestea, datorită jocului competent în momentele cruciale, a evitat întotdeauna un deznodământ trist. Nadal și-a propus să câștige toate trofeele importante importante din acest sezon, așa că va fi incredibil de greu de depășit. Credem că spaniolul va lua minim 20 de game-uri în acest meci. 1.90 este cota pentru „peste 19,5 game-uri Rafael Nadal”.

Simona Halep, neînvinsă în directele cu Magdalena Frech

Celălalt meci de pe biletul extrafotbal este cel dintre poloneza Magdalena Frech (92 WTA) și Simona Halep (18 WTA). Jucătoarea poloneză a ajuns la Londra în stare mediocră. Cu toate acestea, în câteva zile a reușit să facă progrese vizibile în joc. Cu victorii solide, în minimum de seturi, cu Camila Giorgi și Anna-Karolina Schmidlova, Magdalena s-a dovedit competitivă, deși este important de subliniat că încă nu putem vorbi despre lupta pentru trofeu.

Simona Halep s-a comportat bine pe iarba londoneză, le-a eliminat tot în minimum de seturi pe Karolina Muchova și pe Kirsten Flipkens. Însă, odată cu avansarea în fazele superioare, ar putea întâmpina tot mai multe probleme. Pe Magdalena Frech a mai întâlnit-o de două ori în circuitul profesionist, învingând-o de fiecare dată, în 2020 în sferturi la Praga și anul acesta în primul tur la Australian Open. Va fi prima întâlnire pe iarbă dintre cele două jucătoare și mizăm pe un meci de peste 17,5 game-uri, Iar cota pentru acest pariu e 1.60.

Biletul extrafotbal (02.07.2022)

Biletul extrafotbal (02.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate