Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (03.03.2022). Facem bani cu baschetul, handbalul și snookerul

Dinamo are meci greu cu PSG în Liga Campionilor

Pentru biletul de extrafotbal din 3 martie, am selectat patru partide de baschet, handbal și snooker. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, înainte de weekend. Spor la bani!

Derby în Turcia

Efes Anadolu Istanbul – Fenerbahce Ulker se înfruntă în Euroliga, de la ora 19:30. Gazdele sunt pe locul 5, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 9-a. Efes Anadolu Istanbul are trei victorii la rând cu Fenerbahce Ulker. Anticipăm o victorie a echipei din Istanbul, care este mai în formă. “Efes Anadolu Istanbul câștigă” are cotă 1.33.

Miza pe catalani

Regal FC Barcelona și Monaco este o altă partidă interesantă din Euroliga. Meciul va începe la ora 22:00, iar gazdele sunt, clar, favorite. Spaniolii sunt lideri în grupă, în timp ce francezii ocupă locul 8. În ultimul meci direct, Regal FC Barcelona s-a impus, la Monaco, cu 85-81. Mizăm pe o victorie a catalanilor. “Regal FC Barcelona câștigă” are cotă 1.20.

PSG, favorită cu Dinamo

Dinamo și PSG se înfruntă, joi, de la ora 19:45, în Grupa B a Ligii Campionilor. În prezent, “dulăii” sunt pe locul 7, penultimul, după patru victorii și opt înfrângeri. De partea cealaltă, francezii sunt pe poziția a 3-a, după șase succese, două remize și trei înfrângeri. În ultimul meci direct, PSG s-a impus în fața lui Dinamo, 41-30. Francezii pornesc cu prima șansă. “PSG câștigă” are cotă 1.25.

Meci tare de snooker în Țara Galilor

Calificările pentru Open-ul Țării Galilor la snooker continuă și joi, de la ora 16:00, cu partida dintre Jack Lisowski și Elliot Slessor. Cei doi jucători au o formă asemănătoare, dar ne așteptăm ca primul dintre ei să obțină victoria, grație experienței acumulate de-a lungul carierei. “Jack Lisowski” câștigă are cotă 1.43.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate