Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (03.04.2022). Baschet și handbal pentru 353 de lei

Pentru biletul de extrafotbal (03.04.2022), am selectat două partide, din baschet și handbal. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la final de weekend. Spor la bani!

Toți banii pe Real Madrid

Ultimele rezultate nu fac deloc cinste lui Real Madrid. Partida cu Tenerife reprezintă, însă, ocazie perfectă a echipei de a se reabilita în fața suporterilor. În mod normal, „albii” nu ar trebui să aibă probleme cu o echipă pe care au învins-o în fiecare din ultimele zece meciuri, indiferent de sala unde s-a jucat. „Real Madrid câștigă” are cotă 1.50.

Goluri în Franța

Brest și Odense se înfruntă în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. În tur, danezele s-au impus, scor 25-24. Ne așteptăm ca sportivele din Franța să forțeze în retur, motiv suficient să anticipăm că se vor marca mai multe goluri ca în meciul direct disputat recent. „Peste 52.5 goluri în meci” are cotă 1.57.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate