Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (04.04.2022). Banii vin din baschet și tenis

Începe o nouă săptămână, cu noi provocări pentru pariori. Euroliga de baschet sau turneele de tenis pot aduce câștiguri deloc de neglijat cu biletul extrafotbal din 04.04.2022. Betmag vă oferă ponturile pentru a începe săptămâna pe plus.

Euroliga de baschet, cotă 1,62 pe biletul extrafotbal din 04.04.2022

Deschidem biletul extrafotbal cu un meci din Euroliga de baschet. Luni, de la ora 20:45, ora României, avem confruntarea dintre Fenerbahce și Bayern Munchen. Gazdele sunt pe locul 12, fără șanse de a mai prinde Top 8. Fener joacă mult mai bine acasă și ar fi putut fi mai sus în clasament, dacă nu pierdea 12 din 13 afară. Bayern e pe locul 8 și e calificată în faza următoare. Sunt șanse mari pentru o victorie a turcilor, dar preferăm un pariu pe puncte. „Peste 147,5 puncte” are cotă 1,62.

Tiafoe, favorit cu Giron la Houston

Ne îndreptăm atenția și spre turneul ATP de la Houston. În primul tur se vor întâlni Frances Tiafoe (locul 31 ATP) și Marcos Giron (52 ATP). Tiafoe este mai bine cotat și mai în formă. A pierdut în turul 2 la Indian Wells și în optimi la Miami. Giron a pierdut din primul meci la ultimele două turnee, la Indian Wells și Miami. Cei doi jucători s-au mai întâlnit o singură dată, în noiembrie 2021, la Paris, Giron impunându-se în trei seturi, după un meci care a durat două ore și două minute. Acum, Tiafoe este favorit și mizăm pe victoria americanului. „Tiafoe câștigă” are cotă 1,60.

Biletul extrafotbal (04.04.2022)

Biletul extrafotbal (04.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate