Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (04.05.2022). Facem bani cu tenisul și handbalul

Simona Halep, în formă la Madrid

Pentru biletul de extrafotbal de miercuri, 04.05.2022, am selectat două partide, din tenis și handbal. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 476 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Simona Halep, în formă la Madrid

Ons Jabeur și Simona Halep, două sportive cu experiență, se vor lupta pentru a ajunge în semifinalele turneului de la Madrid. Tunisianca și românca s-au mai întâlnit în două rânduri, victoria revenind, de fiecare dată, ex-liderului WTA (6-4, 6-3 / 1-6, 6-2, 7-6). Simona Halep nu a pierdut niciun set la Madrid, în timp ce Ons Jabeur a avut nevoie de set decisiv în două din trei meciuri. În această partidă, Simona Halep pornește ca favorită. Ons Jabeur are mult mai puțină energie și anticipăm că nu va face față presiunii puternice pe care o va pune fostul lider WTA. “Simona Halep câștigă” are cotă 1.49.

Zubri, victorie pentru finală

Zubri și Plzen se înfruntă în semifinalele play-off-ul Extraliga, campionatul Cehiei de handbal masculin. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. În prezent, Zubri conduce pe Plzen cu 2-1, iar cu o victorie câștigă disputa și ajunge în ultimul act. Mizăm pe faptul că Zubri nu va rata ocazia să încheie conturile încă de miercuri, evitând, astfel, un meci decisiv, unde orice este posibil. Zubri câștigă” are cotă 1.60.

Agenții autorizate