Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (05.03.2022). Facem bani pe semicercul european

Continuă campania de calificare la Campionatul European de handbal feminin. După ce, la mijlocul săptămânii, naționala României a întâlnit Danemarca, la Mioveni, acum tricolorele se deplasează în țara nordică pentru meciul retur. Confruntarea de la Odense e sâmbătă, 5 martie, de la ora 17:10.

Danemarca, favorită și în meciul retur cu România

Danemarca a arătat că nu degeaba a câștigat medaliile de bronz la ultimul Campionat Mondial și și-a respectat blazonul miercuri, la Mioveni. În derby-ul Grupei a 2-a de calificare la Europeanul de handbal din luna noiembrie, elevele lui Adi Vasile nu au putut rezista prea mult. Danemarca s-a impus la o diferență de șapte goluri, scor 35-28, confirmând calculele hârtiei. Cu trei victorii din tot atâtea posibile, Danemarca s-a distanțat în fruntea clasamentului, cu șase puncte. Este secondată de România, cu trei puncte, obținute după victoria cu Feroe (26-19) și remiza cu Austria (33-33). Cel mai probabil, România va pierde și returul cu Danemarca, locul 1 fiind practic antamat de nordice. „Peste 30,5 goluri Danemarca” are cotă 1,86.

Austria – Feroe, duelul ultimelor două locuri

În celălalt meci al Grupei a 2-a de calificare se întâlnesc Austria și Insulele Feroe, tot sâmbătă, dar de la ora 18:30. Feroe e cea mai slabă din grupă, cu trei înfrângeri la rând, dar în această săptămână a depășit bariera celor 19 goluri marcate în cele două meciuri anterioare. Handbalistele din Feroe marcaseră câte 19 goluri în înfângerile cu România (19-26) și Danemarca (19-39). La mijlocul acestei săptămâni, reprezentativa Insulelor Feroe a întâlnit Austria, la Torshavn, dar nu a rezistat decât în primele minute.

Surprinzător, insularele au condus cu 5-2, și au avut o revenire pe final, după ce Austria conducea detașat cu 25-17. După ce au lăsat piciorul de pe accelerație, austriecele s-au văzut ajunse din urmă, iar nordicele s-au apropiat la patru goluri. În final, a fost victorie pentru Austria, cu 29-24, pentru prima oară când Feroe depășește 20 de goluri marcate într-un meci. Chiar dacă ne-au încurcat la meciul tur, nu credem că vor mai reuși acum 24 de goluri. Evoluează pe terenul Austriei, care a egalat România și trage la locul secund în grupa de calificare. „Feroe marchează sub 22,5 goluri” are cotă 1,85.

Bilet extrafotbal 5 martie

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate