Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (05.04.2022). Facem bani cu tenisul și hocheiul

Pentru biletul de extrafotbal de marţi, 05.04.2022, am selectat două partide, din tenis și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, de peste 280 de lei. Spor la bani!

Miza pe Tommy Paul

Al șaptea cap de serie, Tommy Paul (locul 34 ATP), îl va înfrunta, marți, pe Peter Gojowczyk în prima rundă a turneului ATP – Houston (SUA). Având în vedere forma și diferența din clasament, americanul este marele favorit, descurcându-se bine pe zgură. Tommy Paul are un joc solid și obișnuiește să se apropie de fileu și să încheie rapid punctele. De partea cealaltă, Peter Gojowczyk, numărul 101 în clasamentul mondial, se bazează pe un joc în forță, dar va avea nevoie de puțină eleganță pe zgură pentru a face față americanului. “Tommy Paul câștigă în două seturi” are cotă 1.65.

Meci tare la Salzburg

RB Salzburg și SAPA Fehervar se duelează în play-off-ul EHL, campionatul de hochei din Austria. Finala se dispută după sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Cel mai probabil, campioana se va decide după partidă decisivă. Dar, pentru această meci, mergem pe mâna lui RB Salzburg, care s-a impus în fiecare dintre ultimele cinci partide, pe teren propriu, în fața lui SAPA Fehervar. RB Salzburg câștigă” are cotă 1.75.

Biletul extrafotbal (05.04.2022)

Biletul extrafotbal (05.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate