Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (07.05.2022). Facem bani cu handbalul și tenisul

Ons Jabeur

Pentru biletul de extrafotbal de sâmbătă, 07.05.2022, am selectat două partide, din handbal și tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 434 de lei, în weekend. Spor la bani!

Meci strâns în Ungaria

Gyor și Brest se întâlnesc în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor, la handbal feminin. În prima manșă, cele două echipe au remizat, 21-21. Ne așteptăm, din nou, la un meci echilibrat, formațiile fiind de valori apropiate. De precizat că Gyor și Brest nu au fost „darnice” cu golurile în precedentele lor dispute. „Cel mult 53 de goluri în meci are cotă” 1.90.

Echilibru la Madrid

Jessica Pegula și Ons Jabeur se înfruntă în finala turneului de la Madrid. Tunisianca nu a pierdut niciun set în capitala Spaniei și a arătat o formă excepțională. Americanca, la rândul ei, s-a prezentat foarte bine pe durata competiției din acest an. Cele două sportive sunt de valori apropiate, astfel că anticipăm o dispută echilibrată. Ons Jabeur o conduce cu 2-1 pe Jessica Pegula la meciurile directe. „Cel puțin 20 de game-uri în meci” are cotă 1.60.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate