Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (09.03.2022). Facem bani cu handbalul, baschetul și hocheiul

Pentru biletul de extrafotbal din 9 martie, am selectat trei partide din handbal, baschet și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la mijloc de săptămână. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Aalborg, mașină de goluri pe teren propriu

Aalborg și PPD Zagreb se înfruntă în Grupa A a Ligii Campionilor, etapa cu numărul 14. Danezii au arătat forță în acest sezon și în fiecare meci de pe teren propriu au marcat peste 30 de goluri, indiferent de adversar. Aalborg a câștigat fiecare din ultimele cinci meciuri în competiție, în timp ce PPD Zagreb are trei înfrângeri în cinci partide. Anticipăm că gazdele vor înscrie și acum cel puțin 30 de goluri. “Total goluri gazde peste 29.5” are cotă 1.53.

Miza pe francezi

Levallois Metropolitans și Hamburg dau piept în Eurocupa – Grupa A, în etapa a 14-a. Francezii sunt pe locul 3 și caută a cincea victorie consecutivă în competiție. De partea cealaltă, nemții ocupă poziția a șaptea și vin după două înfrângeri în ultimele trei meciuri. Mizăm pe victoria grupării din Paris. “Levallois Metropolitans câștigă” are cotă 1.30.

Sierre, favorită la victorie

Winterthur va fi gazda lui Sierre, în cea de-a doua partidă din campionatul de hochei al Elveției – NLB, play-off. În primul meci Sierre s-a impus cu 4-3. Se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. În partida de miercuri mizăm pe oaspeți, care au câștigat nouă din ultimele meciuri directe. “Sierre câștigă” are cotă 1.53.

Agenții autorizate