Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (09.04.2022). Facem bani cu handbalul și hocheiul

Pentru biletul de extrafotbal de sâmbătă, 09.04.2022, am selectat două partide, din hochei și handbal. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, de 462 de lei, în plin weekend. Spor la bani!

Toți banii pe RB Salzburg

RB Salzburg și SAPA Fehervar se duelează în play-off-ul EHL, campionatul de hochei din Austria, în cel de-al treilea meci. Finala se dispută după sistemul cel mai bun din șapte meciuri, iar gazdele conduc, deja, cu 2-0. 5-3 și 2-1 sunt victoriile obținute de RB Salzburg în primele două dispute. Mergem, din nou, pe mâna lui RB Salzburg, care s-a impus în fiecare dintre ultimele șase partide, pe teren propriu, în fața lui SAPA Fehervar. “RB Salzburg câștigă” are cotă 1.75.

Rapid, victorie pentru titlu

Cu HC Zalău, Rapid are numai șansa victoriei. Lupta cu CSM București este acerbă. Echipa din Giulești se luptă cu echipa finanțată de Primăria Capitalei pentru titlu. Mizăm că rapidistele vor obține o victorie facilă în fața unei formații aflată în partea de jos a clasamentului. Rapid are cinci victorii la rând, în timp ce HC Zalău a fost inconstantă în ultimele săptămâni. Oaspetele au făcut instrucție cu CSM Mioveni și CSM Târgu-Jiu în ultimele două etape. “Rapid câștigă la cel puțin cinci goluri diferență” are cotă 1.76.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate