Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (1.03.2022). Țintim noi câștiguri în Euroligă

Euroliga revine cu o nouă serie de partide, aceastea aducând pe parchet cele mai puternice echipe din întreaga Europă. Noi vă propunem 2 pronosticuri pentru partidele dintre Panathinaikos și Zalgiris Kaunas, respectiv Milano și Unics Kazan. 

Milano atacă o nouă victorie

Olimpia Milano se află pe locul 3 în Euroligă, cu 17 victorii și 8 eșecuri, având un parcurs destul de bun până acum. Milanezii au pierdut meciul recent din competiție, împotriva grecilor de la Olympiakos (67-58), și atacă un succes în această seară, partida cu Unics Kazan anunțându-se a fi foarte grea. Rușii se află pe ultimul loc de play-off, anume locul 8, iar un succes ar păstra șansele pentru accederea în topul echipelor din Euroligă ar fi intacte. Noi vom miza pe victoria gazdelor, care pot obține un succes extrem de important.

Duel strâns între Panathinaikos și Zalgiris Kaunas

Al doilea eveniment ales din seria de partide din cadrul Euroligii de astăzi, este meciul dintre Panathinaikos și Zalgiris, ocupantele locurilor 16, respectiv 18. Grecii au obținut 2 victorii în partidele recente din competiție, împotriva celor de la Lyon (63-76) și Steaua Roșie Belgrad (79-73). În aceeași situație este și echipa oaspete, care a obținut 2 din cele 5 succese din acest sezon de Euroligă în ultimele 2 etape, în detrimentul celor de la Monaco (82-83) și, în mod surprinzător, împotriva celor de la Real Madrid (68-47). Pentru această partidă vă propunem pariul „Handicap asiatic +7,5 Zalgiris”, deoarece lituanienii domină în ultimele întâlniri cu grecii, dar și jocul din acest moment, care dă speranțe.

 

Biletul extrafotbal (1.03.2022)

Biletul extrafotbal (1.03.2022)

Mult succes!

 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate