Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (1.04.2022). Facem bani în Euroligă

Barcelona poate obține o victorie importantă în deplasarea de la Olympiakos

Biletul extrafotbal de vineri (1.04.2022) este exclusiv cu partide cu baschet din Euroligă. Vom paria pe duelurile dintre Olympiakos – Barcelona, respectiv Bayern – Steaua Roșie Belgrad. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Barcelona poate obține o victorie mare în Grecia

Deschidem biletul cu derby-ul etapei din Euroligă, Olympiakos – Barcelona. Grecii au detronat-o pe Real Madrid de pe al doilea loc, însă au un meci în plus față de madrileni, iar partida cu Barcelona se anunță a fi extrem de importantă. Catalanii au o serie de 8 victorii în ultimele 9 partide de Euroligă, iar un eventual succes cu Olympiakos diseară ar consolida poziția de lider pe care o dețin. Partida din Spania a fost câștigată de Barcelona, la limită, scor 79-78. În ultimele 3 partide directe între cele două formații pe terenul lui Olympiakos, Barcelona a triumfat, iar noi ne așteptăm la o partidă bună din partea lor și acum. Vom alege pariul „Handicap Barcelona +3.5”, care ne oferă cota 1.53, una destul de bună.

Derby pentru play-off între Bayern și Steaua Roșie Belgrad

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru vine tot din Euroligă. Partida dintre Bayern și Steaua Roșie Belgrad este foarte importantă în lupta pentru locul 8. Bavarezii se află pe 8, cu 12 victorii și 12 eșecuri, în timp ce sârbii sunt pe 11, cu 11 victorii și 14 eșecuri. Dacă ar câștiga partida de diseară, ar avea șansa să urce până pe 10 în clasament, iar niște rezultate bune în etapele viitoare ar da speranțe la o calificare în play-off. Partida din tur s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 81-78, iar celelalte 2 meciuri din cadrul competiției jucate pe terenul lui Bayern au avut câștigătoare diferite, prima oară formația sârbă, ca în 2020 să se impună Bayern. Totuși, formația gazdă este favorită, și vom paria pe victoria lor. Adăugăm pariul „1” pe bilet, pentru cota 1.47.

 

Biletul extrafotbal (1.04.2022)

Biletul extrafotbal (1.04.2022)

 

Agenții autorizate