Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (10.03.2022). Alte partide în Euroligă, alte câștiguri pentru noi

Biletul extrafotbal de joi vine din lumea baschetului european. Euroliga este o competiție pe care am mizat mai mereu pentru biletele noastre, așa că vom alege 2 partide pentru biletul nostru. 

Miza pe derby-ul etapei

Deschidem biletul cu partida etapei cu numărul 29 din Euroligă. Real Madrid și Olimpia Milano urmează să se dueleze în această seară pentru victorie. Aflate pe locurile 2, respectiv al treilea, cele două formații se luptă cu Barcelona pentru supremație în Euroligă. Real Madrid a pierdut mult teren în ultima vreme, deoarece au 4 din cele 6 eșecuri suferite în ultimele 4 jocuri. Nici în campionat lucrurile nu merg foarte bine, madrilenii au pierdut 4 din ultimele 5 partide din competiția internă, și riscă să piardă primul loc în detrimentul celor de la Barcelona. Milano are o formă mult mai bună, și suntem de părere că o să obțină victoria în acest meci. Totuși, preventiv vom alege un pariu mai sigur. Propunem pariul „Handicap Olimpia Milano +7.5”.

Olympiakos poate obține un succes important

Continuăm biletul cu partida dintre Alba Berlin și Olympiakos. Grecii sunt în urmărirea celor de 3 echipe din vârful clasamentului, și au 15 victorii și 7 eșecuri până acum. Alba Berlin mai are șanse la play-off, dar trebuie să obțină rezultate foarte bune în această perioadă pentru a urca în clasament. Pentru moment, gazdele se află pe locul 11, cu doar 20 de partide disputate, cu 2 sau 3 mai puțin față de alte formații. Chiar dacă este o partidă în deplasare, noi vom paria pe victoria celor de la Olympiakos.

 

Biletul extrafotbal (10.03.2022)

Biletul extrafotbal (10.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate