Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (11.03.2022). Facem bani cu Euroliga de baschet

Cele două meciuri programate vineri în Euroliga de baschet pot aduce profit pariorilor. Liderul Barcelona are o misiune ușoară în Lituania. Într-un alt meci se întâlnesc două echipe din Top 8.

Zalgiris Kaunas – Barcelona / Diferență mare de valoare

Liderul Euroligii de baschet, Barcelona joacă vineri, de la ora 20:00, în deplasare la Zalgiris Kaunas. E diferență mare de valoare între cele două echipe. Barcelona e prima în clasament, în timp ce Zalgiris Kaunas ocupă locul 14, fiind practic penultima, după excluderea echipelor din Rusia. Gruparea catalană pare imposibil de învins de o echipă limitată. Lituanienii se pot lăuda însă cu o victorie recentă cu Real Madrid (68-47), ocupanta poziției secunde. Dar acum vor întâlni liderul Euroligii, Barcelona câștigând ultimele șase directe din această competiție. Forma de moment a celor două echipe ne îndeamnă să pariem pe catalani. „Barcelona conduce și la pauză, și la final” are cotă 1,55.

Monaco – Anadolu Efes / Oaspeții sunt favoriți

Tot vineri, dar de la ora 21:00, avem meciul dintre Monaco și Anadolu Efes Istanbul. O confruntare între ocupantele locurilor 8 (gazdele) și 5 (oaspeții). La prima vedere, Anadolu Efes este favorită. Casele de pariuri cred același lucru, dar meciul se poate dovedi o surpriză din acest punct de vedere. Așa că, mai degrabă, ne orientăm spre puncte. Se observă, din ultimele meciuri ale celor două, că oferă partide generoase. Monaco a reușit 92 de puncte în victoria cu Fenerbahce, iar cu Barcelona a reușit 83. Vine după o victorie în campionatul Franței, 93-84 cu JL Bourg. De partea cealaltă, Anadolu Efes a depășit cota 100 într-un meci de Euroligă: 109-77 cu Maccabi Tel Aviv. De asemenea, în ultima etapă de campionat a reușit 99 de puncte în victoria de la Ankara, cu Turk Telekom. Așa că în Monaco – Anadolu Efes mizăm pe „minim 161 de puncte”, la cotă 1,60.

Biletul extrafotbal (11.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate