Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (11.04.2022). Facem bani cu hocheiul și snookerul

Pentru biletul de extrafotbal de luni, 11.04.2022, am selectat două partide, din hochei și snooker. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 494 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Victorie pentru Sparta Praga

Sparta Praga și Motor Ceske Budejovice se întâlnesc în partida a 5-a din play-off-ul Extraliga – campionatul de hochei din Cehia. Gazdele conduc cu 3-1 la general, iar cu o victorie ar câștiga disputa. În precedenta partidă de pe teren propriu, Sparga Praga s-a impus, scor 5-1. Anticipăm că și acum se va impune și va rezolva probleme învingătoarei din play-off. “Sparta Praga câștigă” are cotă 1.55.

Miza pe Ryan Day

Ryan Day și Yuan Sijun se înfruntă în calificările pentru Campionatul Mondial de Snooker. Galezul îl conduce pe chinez cu 4-1 la partidele directe. În acest an, cei doi jucători au avut evoluții asemănătoare, dar nu au ieșit cu mare lucru în evidență. Ryan Day este favorit în acest meci. “Ryan Day face cel mai mare break tot meciul” are cotă 1.58.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate