Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (12.03.2022). Facem bani cu handbalul și rugby-ul

Cristina Neagu, CSM București

Pentru biletul de extrafotbal din 12 martie, am selectat două partide din handbal și rugby. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la final de săptămână. Spor la bani!

Goluri în CSM București – SCM Rm. Vâlcea

În “Liga Florilor”, CSM București este pe locul 2, la un singur punct în spatele liderului Rapid. Cu SCM Râmnicu Vâlcea, “tigroaicele” nu au voie să rateze victoria, dacă vor să mai rămână în cursa pentru titlu. Oaspetele nu se vor preda, însă, ușor, aflându-se pe locul 3. Ne așteptăm la o partidă spectaculoasă, cu goluri. “Peste 52.5 goluri în meci” are cotă 1.53.

Mizăm pe englezi la rugby

Anglia și Irlanda se înfruntă în Turneul celor Șase Națiuni, etapa a 4-a. Cele două echipe au câte două victorii și câte o înfrângere până acum. Anglia a câștigat fiecare dintre cele trei partide pe care le-a disputat pe teren propriu contra Irlandei. Mizăm pe o victorie a englezilor, deși la casele de pariuri sunt favoriți irlandezii. “Anglia câștigă” are cotă 2.10.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate