Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (12.05.2022). Facem bani cu rugbyul și handbalul

Veszprem, favorită cu Aalborg

Pentru biletul de extrafotbal de joi, 12.05.2022, am selectat două partide, din rugby și handbal. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 500 de lei, înainte de weekend. Spor la bani!

Wigan, șase victorii la rând cu Huddersfield

Huddersfield și Wigan se înfruntă în RL – Super League, campionatul englez de rugby. Oaspeții sunt în formă maximă, având patru victorii la rând. De partea cealaltă, gazdele au înregistrat două victorii, două înfrângeri și o remiză în ultimele cinci meciuri. Anticipăm o victorie a lui Wigan, care a învins pe Huddersfield în fiecare din ultimele șase meciuri. “Wigan câștigă” are cotă 1.75.

Miza pe Veszprem

Veszprem și Aalborg se întâlnesc în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la handbal masculin. Gazdele sunt favorite în manșa tur, pe teren propriu, unde, de regulă, înscriu multe goluri. La rândul lor, oaspeții au o super echipă, care în acest an, ca și maghiarii, și-au propus câștigarea trofeului. Veszprem intră în meci după cinci victorii la rând, în timp ce Aalborg a suferit o înfrângere surprinzătoare, pe 30 aprilie, cu Skjern. “Veszprem conduce la pauză” are cotă 1.50.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate