Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (13.04.2022). Facem bani cu handbalul și hocheiul

Pentru biletul de extrafotbal de miercuri, 13.04.2022, am selectat două partide, din handbal și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 492 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Rapid

Rapid este pe val în „Liga Florilor”, unde ocupă primul loc, peste CSM București, principala urmăritoare. De la înfrângerea cu echipa finanțată de Primăria Capitalei, giuleștencele au reușit șase victorii la rând, ultimele trei la cel puțin patru goluri diferență. De partea cealaltă, CS Minaur Baia Mare este pe locul 6 și intră în meci după o înfrângere, cu CS Bistrița-Năsăud. Cu publicul în spate, Rapid nu ar trebui să aibă emoții pentru încă o victorie. „Rapid învinge la cel puțin patru goluri diferență” are cotă 1.56.

Bruleurs L. Grenoble încheie conturile

Bruleurs L. Grenoble și Ducs d’Angers se înfruntă în meciul cu numărul 5 din Franța, Liga Magnus – playoff. Se joacă după sistemul cel mai bun din șapte partide. Gazdele conduc în prezent, la meciurile directe, cu 3-1. Cu o victorie, echipa din Grenoble va câștiga disputa și va scăpa de emoții. Mizăm pe faptul că Bruleurs L. Grenoble a câștigat cinci din ultimele șase dispute, indiferent de adversar. De partea cealaltă, Ducs d’Angers a suferit trei înfrângeri în ultimele patru meciuri. „Bruleurs L. Grenoble câștigă” are cotă 1.58.

Agenții autorizate