Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (13.05.2022). Facem bani cu hocheiul la Cupa Mondială

Încep meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale de hochei pe gheață. Echipele naționale ale SUA și Canadei sunt creditate cu prima șansă în duelurile cu Letonia și, respectiv, Germania. Victoriile acestora le aduc bani frumoși pariorilor.

SUA, favorită cu Letonia

SUA și Letonia se întâlnesc pe 13 mai, în Tampere Deck Arena, în faza grupelor Cupei Mondiale de hochei pe gheață. Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în ultimii trei ani. Confruntarea a avut loc anul trecut la faza grupelor de la Cupa Mondială și s-a încheiat cu triumful naționalei SUA cu scorul de 4-2. În ciuda faptului că play-off-ul e în plină desfășurare în NHL, echipa națională a SUA încă nu a reușit să adune lotul. Doar patru dintre jucătorii de top sunt anunțați pentru Campionatul Mondial. De remarcat că pe 11 mai, americanii au susținut un joc test cu naționala Canadei și au pierdut în fața adversarei în prelungiri cu scorul de 2-4.

De cealaltă parte, echipa națională a Letoniei a pierdut toate meciurile jucate la Jocurile Olimpice de la Beijing. În aprilie și mai, letonii au disputat șase meciuri amicale și au reușit să obțină trei victorii. De menționat că letonii abordează meciul cu americanii după două victorii consecutive contra Kazahstanului, în care au înregistrat un scor total de 10-1. Casele de pariuri îi dau favoriți pe americani, în ciuda faptului că nu au un lot puternic, dar chiar și jucătorii selecționați ar trebui să câștige. Letonii nu arată încă cel mai bine, aceastora le lipsește experiența performanței și coerența în acțiuni. „SUA câștigă” are cotă 1,62.

Canada vrea să-și ia revanșa după înfrângerea de la ultima Cupă Mondială

Celălalt meci de pe bilet este cel dintre Germania și Canada, din Grupa A a Cupei Mondiale, meci ce se va juca vineri în Ice Palace din Helsinki. Cele două s-au mai întâlnit o dată în acest an, pe 10 februarie, în faza grupelor Jocurilor Olimpice, meciul încheindu-se cu naționalei Canadei, cu scorul de 5-1. De remarcat că la ultima Cupă Mondială, nemții i-au învins pe canadieni cu 3-1.

Pe 8 mai, naționala Germaniei a susținut ultimul meci de pregătire pentru Cupa Mondială, învingând Austria cu 3-1. La ultima Cupă Mondială, naționala Canadei a oferit un joc incredibil. Canadienii au ajuns în play-off cu mare dificultate, iar apoi au învins în finală echipa națională a Finlandei (3-2 în prelungiri). Julien a întărit naționala pentru actualul turneu și, cu siguranță, Canada nu va suferi trei înfrângeri la start, așa cum a fost anul trecut. Pe 11 mai, canadienii i-au învins pe americani cu 4-3, după lovituri de departajare.

Canadienii sunt într-o formă excelentă și sunt creditați cu prima șansă la victorie. Succesul Canadei contra Germaniei are cotă 1,55.

 

Biletul extrafotbal (13.05.2022)

Biletul extrafotbal (13.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate