Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (14.03.2022). Baschetul ne aduce profit la început de săptămână

Strasbourg atacă victoria în partida de diseară

Biletul extrafotbal de luni are 2 evenimente din lumea baschetului. Vom paria pe partida dintre Divizia A, România, dintre CSM Ploiești și BC Steaua București, dar și pe duelul dintre Strasbourg și Szombathely, din Liga Campionilor. 

CSM Ploiești este favorită, dar doar pe hârtie

Deschidem biletul cu partida dintre CSM Ploiești și Steaua București, care contează pentru etapa cu numărul 23 din Divizia Națională. Gazdele se află pe locul 12 al clasamentului, cu 9 victorii și 11 înfrângeri. Ploieștenii nu traversează o perioadă rea a sezonului, chiar dacă au 2 eșecuri în ultimele 3 etape, ei pierzând împotriva unor echipe bune, precum Athletic Constanța și BC Timișoara. În tabăra adversă, cei de la Steaua au doar 2 victorii în ultimele 5 etape, ei pierzând contactul cu prima parte a clasamentului, în ciuda distanțelor mici care sunt acolo. Noi ne așteptăm la un meci deschis, ambele echipe fiind capabile de un succes. Noi am ales pariul „Handicap -7,5 puncte 2”, adică Steaua să nu piardă la o diferență mai mare de 7 puncte.

Strasbourg are o misiune ușoară cu Szombathely

Al doilea meci de pe biletul nostru este o partidă din Liga Campionilor la baschet, cea dintre francezii de la Strasbourg și maghiarii de la Szombathely. Strasbourg are 2 victorii și 2 eșecuri în cele 4 partide jucate până acum, în timp ce oaspeții au 4 înfrângeri în partide. Partida tur s-a soldat cu victoria francezilor, scor 63-85, o diferență foarte mare, dar care arată valoarea net superioară a gazdelor din această seară. Vom paria tot pe victoria lor în acest meci.

 

Biletul extrafotbal (14.03.2022)

Biletul extrafotbal (14.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate