Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (15.03.2022). Facem bani cu baschetul

Baschetul ne face cu ochiul marți. Singurul meci din Euroligă, dar și un meci din Eurocupă, ar putea aduce un câștig deloc de neglijat în a doua zi a săptămânii. În ambele partide mergem pe mâna oaspeților.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Olympiakos vrea să oprească seria succeselor lui Zalgiris

Zalgiris Kaunas și Olympiakos Pireu se întâlnesc marți, de la ora 20:00, în singurul meci al zilei din Euroliga de baschet. Echipa oaspete este una dintre forțele Europei. E în partea superioară a clasamentului, pe locul 4, iar în ultimele trei etape a învins două echipe din Top 8. Olympiakos le-a învins pe Milano (67-58) și pe Bayern (98-88), dar a cedat cu Alba Berlin (75-90).

Aceeași echipă din capitala Germaniei le-a venit de hac și lituanienilor de la Zalgiris Kaunas (82-74). Dar formația lituaniană și-a revenit repede și între două succese în campionat a furnizat o surpriză în Euroligă, victoria cu liderul Barcelona (scor 91-84), pe 11 martie. Seria victoriilor lui Zalgiris s-ar putea încheia marți seara. „Olympiakos câștigă” are cotă 1,65.

Mizăm pe liderul din Eurocupă

Din Eurocupa de baschet am ales meciul dintre Ulm și Gran Canaria, programat marți, de la ora 20:30. Gran Canaria este liderul Grupei B, cu zece victorii în 14 meciuri, în timp ce gazdele de la Ulm sunt abia pe locul 7, având doar șase victorii în această grupă. După o sincopă la mijlocul lunii februarie, cu două înfrângeri consecutive, Gran Canaria a început să lege victoriile.

Vine la Ulm după trei succese consecutive în meciuri oficiale și, cel mai probabil, va bifa a patra victorie la rând. Ulm a pierdut ultimele trei meciuri din Eurocupă și așteaptă temătoare confruntarea cu liderul, favorita acestui meci. „Gran Canaria câștigă” are cotă 1,68.

Bilet baschet (15.03.2022)

 

Agenții autorizate