Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (15.04.2022). Facem bani cu baschetul și voleiul

Pentru biletul de extrafotbal de vineri, 15.04.2022, am selectat două partide, din baschet și volei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 390 de lei, la început de weekend. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Puncte și spectacol în derbyul Steaua – Dinamo

CSA Steaua și Dinamo sunt în partea a doua a clasamentului, dar partida rămâne un derby. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, câte 40, ocupând locurile 10, respectiv 8. În ultimele patru confruntări, roș-albii s-au impus de fiecare dată. Meciurile au fost spectaculoase, marcându-se, cu fiecare ocazie, cel puțin 160 de puncte. Anticipăm din nou un meci plăcut ochiului, în care jucătorii vor da totul pe teren. “Peste 155.5 puncte în meci” are cotă 1.91.

Miza pe Graz

Graz și Amstetten se înfruntă în play-off-ul campionatului de volei masculin din Austria. Se joacă după sistemul cel mai bun din trei jocuri. În primul meci, Graz s-a impus, în deplasare, cu 3-0. Cu o victorie, Graz tranșează disputa în favoarea ei. În ultimele trei meciuri de pe teren propriu cu Amstetten, Graz s-a impus în fiecare fără să piardă vreun set. Mergem pe mâna gazdelor. Graz câștigă” are cotă 1.35.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate