Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (15.05.2022). Facem bani cu baschetul și tenisul

Jo-Wilfried Tsonga

Pentru biletul de extrafotbal de duminică, 15.05.2022, am selectat două partide, din baschet și tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 433 de lei, la final de weekend. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

CSM Oradea e favorită

CSM Oradea și CSO Voluntari se înfruntă în cel de-al doilea meci din play-off-ul campionatului de baschet masculin. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide. În prima dispută, ilfovenii au ieșit victorioși. Anticipăm că situația se va schimba la Oradea, iar CSM, care are un plus de valoare și experiență, va reuși să egaleze scorul. CSM Oradea câștigă” are cotă 1.60.

Jo-Wilfried Tsonga câștigă cel puțin un set

Alex Molchan și Jo-Wilfried Tsonga se întâlnesc în 1/16 de finală ale turneului ATP de la Lyon. Vom avea parte de o dispută tinerețe contra experiență. În mod normal, slovacul nu ar trebui să aibă dificultăți în a accede în faza următoare, însă trebuie semnalat faptul că francezul joacă în fața propriilor fani, care îl vor susține până la ultima minge. “Peste 2.5 seturi în meci” are cotă 2.70.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate