Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (16.03.2022). Facem bani cu baschetul, hocheiul și tenisul

Pentru biletul de extrafotbal din 16 martie, am selectat trei partide, din baschet, hochei și tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

Miza pe Tofas

Tofas și Treviso se înfruntă în etapa a 5-a a Grupei J din Liga Campionilor la baschet masculin. Mizăm pe faptul că gazdele vor face spectacol și vor marca multe coșuri pentru a-și asigura victoria și, implicit, primul loc în clasament. În ultima înfruntare directă, Tofas s-a impus, scor 92-51. “Tofas marchează peste 86.5 puncte în meci” are cotă 1.65.

Victorie pentru finala play-off-ului

Martin și Spartak Dubnica se întâlnesc în campionatul Slovaciei de hochei, faza play-off-ului. Cele două echipe se luptă într-un sistem cu cel mai bun din șapte jocuri. În prezent, scorul este egal, 2-2. În ultima confruntare dintre cele două echipe, Martin s-a impus, 3-2. Anticipăm că și miercuri gazdele vor obține o victorie. “Martin câștigă” are cotă 1.32.

Rafael Nada, favorit clar

Rafael Nadal și Reilly Opelka se luptă pentru un loc în sferturile de finală de la Indian Wells. Ibericul este în formă reușind victorii în fiecare dintre ultimele zece meciuri pe care le-a jucat, indiferent de turneu. Pe Reilly Opelka îl conduce cu 2-0 la partidele directe. Anticipăm că deținătorul Australian Open nu va avea probleme în a obșine calificarea în turul următor. “Rafael Nadal câștigă câștigă meciul cu 2-0 la seturi” are cotă 1.50.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate