Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (16.04.2022). Facem bani cu hocheiul și baschetul

Pentru biletul de extrafotbal de sâmbătă, 16.04.2022, am selectat două partide, din hochei și baschet. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 510 de lei, în weekend. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Red Bull Munchen

Dusseldorfer EG și Red Bull Munchen se înfruntă în play-off-ul campionatului de hochei DEL – Germania. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. În prezent, bavarezii conduc cu 2-1, iar cu o victorie ar tranșa, sâmbătă, disputa în favoarea lor. Red Bull Munchen s-a impus în patru din ultimele cinci meciuri directe (3-1, 4-2, 6-0, 2-1). Mergem pe mâna oaspeților, care anticipăm că nu vor rata șansa să încheie conturile mai devreme și să evite meciul decisiv. Red Bull Munchen câștigă” are cotă 1.77.

Spectacol în Olympiakos – Larisa

Olympiakos și Larisa se întâlnesc în etapa a 21-a din campionatul de baschet masculin al Greciei. Gazdele sunt pe primul loc, după 19 victorii și o înfrângere, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 7-a, după 9 victorii și 9 înfrângeri. Olympiakos a câștigat ultimele patru meciuri de pe teren propriu la diferențe de cel puțin 19 puncte. Ne așteptăm ca Larisa să aibă aceeași soartă în meciul de sâmbătă. Olympiakos câștigă la cel puțin 16 puncte diferență” are cotă 1.44.

Agenții autorizate