Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (16.05.2022). Facem bani cu tenisul și handbalul

Pentru biletul de extrafotbal de luni, 16.05.2022, am selectat două partide, din tenis și handbal. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 489 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

Meci strâns la Geneva

Ilya Ivashka și Marcos Giron sunt jucători cu greutate în circuitul ATP. Cei doi se înfruntă în turneul de la Geneva. În mod normal, câștigătorul va fi decis după trei seturi. Niciunul dintre ei nu a ieșit în evidență în ultima perioadă. Anticipăm o partidă strânsă între sportivi cu gândul să-și recapete gloria. „Peste 2.5 seturi în meci” are cotă 2.38.

Miza pe gazde

Savehof și Skuru se înfruntă în Suedia – Elitserien – Playoff, la handbal feminin. Gazdele au opt victorii la rând în toate competițiile, toate obținute fără emoții. Nici oaspeții nu sunt mai prejos, având o serie bună în ultimele săptămâni. În ultimul meci direct, Savehof s-a impus fără emoții, 28-24. Mizăm pe o victorie a gazdelor. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, aceasta fiind prima dispută. „Savehov câștigă” are cotă 1.37.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate