Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (17.03.2022). Obținem profit în Euroligă

Biletul extrafotal de joi vine din lumea baschetului, mai exact din Euroligă. Vom alege 2 meciuri din cele 3 ale zilei, cu 2 pronosticuri de top pentru confruntările dintre Olympiakos versus Panathinaikos, respectiv Zalgiris Kaunas versus Anadolu Efes. 

Derby grecesc în Euroligă

Deschidem biletul cu partida dintre Olympiakos și Panathinaikos, una dintre cele mai așteptate partide ale rundei cu numărul 30. Totuși, după eliminarea echipelor rusești din competiție, oaspeții sunt pe ultimul loc al Euroligii, în timp ce Olympiakos se află pe locul 3, fiind una dintre cele mai bune echipe din această ediție. În campionat formațiile rivale se află la egalitate de puncte, 29, fiecare având 14 victorii și un eșec, Panathinaikos învingând în noiembrie pe Olympiakos, iar Olympiakos a câștigat partida retur, care s-a disputat acum o lună. În partida tur din Euroligă a învins Olympiakos, scor 65-84, pe terenul rivalei din această seară, iar noi vom conta pe o victorie din partea gazdelor, care sunt favorite. Alegem pariul „Handicap -5,5 Olympiakos”, pentru cota 1.53.

Anadolu are o misiune ușoară cu Zalgiris

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru este partida dintre Zalgiris Kaunas și Anadolu Efes, în cadrul aceleiași runde din Euroligă. Partida tur a fost câștigată de turci, la o diferență de scor enormă, de 34 de puncte, iar partida retur pare tot la indemâna lor. Zalgiris este pe penultimul loc al competiției și nu pare să aibă șanse mari diseară. Propunem pariul „Handicap -3,5 Anadolu Efes”, pentru cota 1.60.

 

Biletul extrafotbal (17.03.2022)

Biletul extrafotbal (17.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate