Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (19.03.2022). Facem bani cu baschetul, hocheiul și voleiul

Pentru biletul de extrafotbal din 19 martie, am selectat trei partide, din baschet, hochei și volei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la final de săptămână. Spor la bani!

Miza pe Avenida

Avenida și Girona au meci în Euroliga de baschet feminin, faza play-off-ului. După două partide, scorul este egal, 1-1. Pentru partida de sâmbătă seară mergem pe mâna celor de la Avenido, care au nouă victorii în ultimele zece meciuri disputate. “Avenida câștigă” are cotă 1.35.

Farjestad, favorită

Farjestad și Timra se întâlnesc în campionatul de hochei din Suedia, etapa cu numărul 51. Dacă gazdele sunt la jumătatea clasamentului, oaspeții sunt “lanterna” în SHL. Mizăm pe Farjestad, care a învins-o în fiecare dintre ultimele trei partide pe Timra (6-2, 4-1, 4-1). “Farjestad câștigă” are cotă 1.42.

“Coșmarul” Presov

Svidnik și Presov se înfruntă în play-off-ul Extraliga, campionatul masculin de volei din Slovacia. În primul meci, pe teren propriu, Presov s-a impus clar, 3-0. Urmează meciul de pe terenul lui Svidnik, în care oaspeții pornesc ca favoriți, ținând cont de ultimele rezultate dintre cele două formații. Presov are șase victorii la rând, perioadă în care a pierdut un singur set. “Presov câștigă” are cotă 1.28.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate